Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Her gün boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, mobilya veya gayrı bir yük bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana pazariniz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve alakadar yapının eminğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha sağlıklı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac Yangın Çıkış Kapısı kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik derunin yeğleme edilir.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin gücük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı içi veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, katıksız kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı yüreki merdivenleri Yangın Çıkış Kapısı kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Kullanma amacı: Koskocaman tuzakışveriş merkezleri veya stadyum kabilinden kargaşa alanlarda ivedi çıkış kapısı sayısı elan okkalı ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel Yangın Çıkış Kapısı perese anında insanların binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Hatta bina içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia olur.

 Fonksiyonel başüstüneğu denli tezyinî tasarımlara da iye olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, ivedi çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine amelî olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page